NOVO Rent a Car Aerodrom Tuzla

5

Najgledanije slike u galeriji

Popravljam Nišane

C4B6B6AD 69A7 4DBB A3A2 B2F83CBF67EE

 

Naša mjenjačnica "DOLLAR" Kozarac

m dollar 1

Restoran "Stari Grad"

stari grad 6

Zanatska radnja Zimes

IMG 20170801 180541

Hoteli BM Sarajevo

47BE0CD1 9C40 4C40 903F D6D504C92AC9

coki

POŠTOVANE DŽEMATLIJE UJEDINJENIH  DŽEMATA ( KEVLJANI, HADŽIĆI, SREDNJI JAKUPOVIĆI )

Ukaza mi se prilika da vam se obratim iz humanih razloga. Naime naš džematlija Elvir Jakupović, zvani ( Ćoki) je ovih dana napokon ugledao svjetlo dana, napokon je na slobodi. Nakon sedmogodišnjeg zatvora naš Elvir se ponovo vratio svojoj kući u Srednjim Jakupovićima.

 

 Vjerovatno o Elviru znate mnogo više nego ja, koji sam ga upoznao prije par godina. Međutim ono što bih ja posebno istakao ovom prilikom jeste jako i neustrašivo  srce ovog mladića kojeg uvjereni smo krase mnoge vriline.

Sama činjenica da je Elvir gotovo kao dijete sa šesnaest godina priključio se odbrani naše domovine BiH u najtežim trenutcima  dovoljno govori o tom insanu. Nikada draga braćo i poštovane džematlije ne smijemo zaboraviti naše borce, a među njima i našega Elvira.

Sigurno da nije bilo takvih odvažnih i snažnih osoba  koji su se suprostavili agresoru, vjerovatno ni nas a i naše domovine ne bi bilo.

Ovom prilikom vam se obračam poštovane džematlije da financijski pomognemo našem Elviru, odnosno da ga žargonski kazano poguramo, da započne ponovo svoj mladalački život.

Ne sumnjam u vašu humanost jer ste to  na hiljade puta pokazali, a nadam se da će te to i sada učiniti, barem na trenutak učiniti život sretnim jednome čovjeku.

Svi oni koji žele poduprijeti ovu hairli akciju mogu svoje novčane priloge uplačivati kod Suvada Kevca na ručun koji će biti odobren. A također uplate možete  vršiti i u Ujedinjenim džematima kod mutevelije Srednjih Jakupovića, Jakupović Enesa.

Molim Allaha dž.š., da Vas mnogostruko nagradi....

Imam Ujedinjenih džemata: hfz. Muharem ef. Šeperović

 i Suvad Kevac   www.kevljani.eu

Lista i Imena donatora koji zele će biti objavita na ovim stranicama a oni koji ne zele neka nam jave prilikom uplate pa cemo upisati donaciju pod Nepoznat Donator.

Jedna mali dodatak na gore navedeno je da je Elvir prilikom dolaska kuci zatekao racun za el.energiju (struju) od preko 5000 KM koji mora da plati .

Direkt Elvir Jakupovic Konto
Raiffeisen Bank
SWIFT: RZBABA2S
IBAN: BA 39161 30000 62887 774