NOVO Rent a Car Aerodrom Tuzla

5

Najgledanije slike u galeriji

Popravljam Nišane

C4B6B6AD 69A7 4DBB A3A2 B2F83CBF67EE

 

Naša mjenjačnica "DOLLAR" Kozarac

m dollar 1

Restoran "Stari Grad"

stari grad 6

Zanatska radnja Zimes

IMG 20170801 180541

Hoteli BM Sarajevo

47BE0CD1 9C40 4C40 903F D6D504C92AC9

gabela Kevac i GABELA TRANSPORTI SARAJEVO

Kevac Ponude povoljno i jeftino 2 puta mjesecno  Prevoz iz Skandinavie (Švedska,Norveska,Danska) Njemacke i Austrije po cijeloj BiH i Obrnuto. Gabela Transporti Sarajevo sa dva kamiona prevoze pakete i selidbene stvari po citavoj Bosi i Hercegovini i ostalim djelovima Ex YU naravno mozete iz Bosne poslati stvari sebi u Skandinaviju.

 Kevac ponude i  Gabela Transporti Sarajevo prevoze sa dva kamiona dva puta mjesecno pakete i selidbene stvari iz Skandinavie (Švedska,Norveska,Danska) Njemacke i Austrije direkt na prag po cijeloj BiH  i ostalim djelovima Ex YU naravno mozete iz Bosne poslati stvari sebi u Skandinaviju i EU

Znaci sa njima mozete poslati pakete,namjestaj,traktor,masine,motore,bicikle,kucanske aparate (frizidere,sparete,vesmasine,tv aparate itd) najlakse je zakupite 1 kubik ili vise a  da iskoristite popust navedite Kevac ponude.

Za cijene prevoza,datum dolaska,odlaska mjesto utovara i istovara i sve informacije kontaktiraje dole navedene telefone.Aktivni su samo brojevi i telefoni u kojoj se zemlji u tom trenutku nalaze kamioni.Za Svedsku mozete kontaktirati  Kevac  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali najbolje E-post  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili na VIBER   / na ove  telefone se javljamo samo kad se nalazimo u doticnim zemljama.
Direktni Kontakt telefoni:
    Jasko  kamion       i      
00387 61 249 415     BiH      

0046 733 974 368   SWE  

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

gab2