Od 1. aprila građani struju dobijaju od novog snabdijevača! Sve dugove moraju platiti u roku od 8 dana„Elektrokrajina“ Banjaluka počela je da šalje obavještenje kupcima da ih od 1. aprila više neće snabdijevati strujom, jer taj posao preuzima Direkcija za javno snabdijevanje "Elektroprivrede Republike Srpske". Molimo vas procitajte pod opsirnije do kraja !!!

"Obavještavamo vas da od 01.04.2021. godine prestaje da važi dozvola za snabdijevanje ZP “Elektrokrajina” a.d. Banjaluka prema Odluci Vlade Republike Srpske i Rješenju Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske o izmjenama dozvole za obavljanje djelatnosti trgovine i snabdijevanja električnom energijom na teritoriji BiH. Od navedenog datuma, snabdijevanje električnom energijom za sve kupce obavljaće “Elektroprivreda Republike Srpske” Matično preduzeće a.d. Trebinje – Direkcija za javno snabdijevanje" piše u obavještenju.

Iz tog razloga, „Elektrokrajina“ poziva građane da u najkraćem mogućem roku izmire račune za utrošenu električnu energiju za mart 2021. godine, kao i sva zaostala dugovanja za električnu energiju i zateznu kamatu do martovskog računa.

Tako su u prethodnih nekoliko dana stigle opomene svima onima koji imaju bilo kakav dug prema Elektrokrejini da moraju da ga izmire u roku od osam dana.

Ovo će posebno teško pasti onim građanima koji se griju na struju i koji su godinama visoke račune iz zimskog perioda raspoređivali tokom cijele godine.


6yka.com

Ovako je bilo za one koji su duzni ali za one koji imaju visak na racunu od 1 Maja , nas Kemo je obavijestio :
Evo jedna obavijest.
Uglavnom u zadnje vrijeme se govori da ce postojeca elektrodistribucija zamjeniti vlasnika odnosno da ce je zamjeniti nova. Od sljedeceg mjeseca nova elektrodistribucija preuzima potrosace. E sad ono bitno. Svi oni koji imaju predplatu kod stare elektrodistribucije na racunima za struju,moraju se javiti u poslovnicu elektrodistribucije u Prijedoru. Da bi podnijeli zahtjev da im se predplata vrati odnosno da se prebaci na racun novog elektrodistributera u protivnom ce im predplata koju imaju na racunima za struju propasti.
Zahvaljujemo na citanju.

Sada treca obavijest ako imate visak mozete potraziti ovako napisete na poruku  

Tema: POVRAT NOVCA  vase ime i prezime  

na e-post: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Naplatni racun; ?????????

Broj racuna; ??-????-?????????-??

Molim vas prebacite visak novca na racun:

"Ime  Banke i mjesto"

Broj: ???-???-????????-??

Adresa pretplatnickog mjesta:

Naprimjer Kevac S

Kevljani 154

79312 Omarska 

Tel: 062 ??? ???

Sto znaci sve podatke imate na uplatnici od struje a konto u banci i telefon mozete iskoristiti od nekog vaseg  ako je sve uredu dobit cete uskoro povratnu e-post da je sve uredu .

Hvala Fahrudinu Fudi za informacije.

by. Suvad Kevac 


Comments powered by CComment