Top Panel

Srijeda, 09 26th

Last updateSub, 15 Sep 2018 6pm

 • Registruj se
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Gazda preuzima komandu

Piše: Šerif Velic

Esselamu alejkum poštovani prijatelji !

Kako vidite i mi smo kupili kompjuter. Ima se pa može se. Ono jest da je bilo izvjesnih problema od strane bolje polovine, ali nakon dužeg i iscrpnog ubjeđivanja pa i natezanja da prostite, uspio sam moju gospođu nagovoriti da i mi kupimo tu famoznu napravu. Tek tada nastaju problemi.

Zaljubila se pod stare dane?! Ma u kompjuter dragi moji, u kompjuter!!  Prvo je pozvala kćerku da joj održi kratki kurs o kompjuteru a onda neda meni ni prismrditi.
Kao ona sve zna i ona sve može. Šta ću, kud ću, pustim je jer ja sam se zarek’o da se snjom neću prepirati. Kad ona započne ja samo reknem: "draga danas nešto nisam raspoložen za svađu."
Tako sam je pustio ovih desetak dana da se koprca k’o pile u kučini pa onda...                Čas ima vezu sa Amerikom čas nema.

Te šta je ovo?

Te šta je ono?                                                                                                                      -”A što neće Bog mu dao!?”
-"Mužiću moj! Haj’’ vamo! Kako moreš biti taki?"
-"Hajde pomozi ako hoćeš da ostanemo dobri."
-"Dobro eto me trkom."
I tako nakon dugih i iscrpljujućih pregovora potpisali smo pakt o nenapadanju i miroljubivoj koegzistenciji a ovaj tekst je kao rezultat te saradnje na obostrano zadovoljstvo. Nadam se da će u buduće sa vezama sve štimati. Toliko za sada.

Selam svima što vas ima.

Serif Velic Jönköping Svedska

Kontakt

 • Add:Kevljani bb, Kozarac, Prijedor, BiH
 • Tel: (+46) 707 23 00 89

kevljani.eu tim

Suvad Kevac - Vlasnik / Administrator

Ermin Pervanic - Administrator

Šiško Jakupovic - mali od palube

Senad Hadzic - izvještać Hadžići

Enes Jakupovic -  izvještać Jakupovici

Edis Velic  - izvještać Kevljani