Sellam Alejkum drage Džematlije kao što znate u većini Bosansko Hercegovaćki Džemata i širom Svijeta kao i našim Kozaraćkim  džematima izgrađene su dvije i više Munara.Naime pošto nažalost nas većina ove godine zbog pandemije Covid 19 virusa (Korona) nećemo biti u mogućnosti posjetiti našu domovinu a planirali smo na godišnjoj skupštini o ovoj hairli Akciji razgovarati. Pošto smo sve dosadašnje akcije ovako poćinjali  a džemat je donio odluku da ovako online preko naše Kevljani.eu pokrenemo i ovu Akciju o izgradnji još jedne munare na suprot munare koja se već nalazi i vidjeti odaziv naših Džematlija i humanih ljudi širom naše domovine i kako većina kaže drage nam Dijaspore.

Ovim želimo reći da bi voljeli da nas sve naše internet stranice poprate kao i do sada i objave sve informacije i unapred se zahvaljujemo (Caji-kozarac.eu, kevljani.eu, kozarac.ba , kozarac-mutnik , kozarac.com , i svim ostalima ) naša raja se već oduševila sa idejom i pocela da se javlja sa donacijama. Javljaju se iz svih krajeva svijeta. Izvodac radova će biti naknadno izabran. Radovi bi poceli u kratkom vremenu zavisno od razvoja Akcije. Cijeli Džematski Odbor na čelu sa Mutevelijom Kasimom Pervanićem i ja Suvad Kevac ispred kevljani.eu se zahvaljujemo svim učesnicima ove hairli akcije. Sa sjajem u ocima i ponosom na svoju raju, svoje džematlije znam da čemo inšalnah uspijeti i u ovoj hairli Akciji i Molim Svevisnjeg Allaha da svakog donatora za svako djelo obilato nagradi. 

Za više informacija obratiti se Kasimu Pervanicu  +387 61 458 083  ili pošaljite meni na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. a  sve daljnje informacije i novosti ćemo ovde dopisivati i objavljivati.Molimo vas da se suzdržite od negativnih komentara ova akcija nije obavezujuća već samo hairli od srca na dobrovoljnjoj osnovi ko želi pomoći i koliko može.  Hvala na razumijevanju ..

.MOLIMO vas prilikom  uplate na račun OBAVEZNO Pod naznakom ili porukom obavezno navesti "Nova Munara"

Kasim Pervanić , Kevljani 114 ,79202 Kozarac BIH

Unicredit bank AD Banjaluka ,

SWIFT: BLBABA22 ,

Račun: BA39 5514 9028 3309 5517 

Inšalnah slijede spiskovi dosadašnjih donacija za munaru u džematu Kevljani :

1.Pervanić Mustafe Zaim 3000 KM

2. Pervanić Kasim 1000 KM

3. Velić Refik Refo 1000 KM

4. Jakupović Mustafa 1000 KM

5.  Kevac Fadil i Suvad 5000 SEK

6. Hodzic Ahmet i Hida  1000 KM

7. Donatorka  200 €  

8. Hodzic Adil i Adis 1000 KM

9. Hadžić Mehmed Meho ( Izetov)  1000 KM

10. Hadži Hidajet Hadžić  1000 KM

11. Garibović  Šaban 200 KM

 

 


Comments powered by CComment