Dragi moji , već duže vrijeme sam objavljivao na FaceBook priče  "Izjava Svjedoka" dešavanja Logor Omarska i želim objaviti knjigu o tim danima jer kao što svi znamo " zapisano nikad zaboravljeno "
Pritisnite pod OPŠIRNIJE pa  proćitajte  više i broj Konta , Swisha  i PayPala .

Dragi moji....Nemojte zamjeriti na indiskreciji.
Na ovakav način obratio sam vam se dva tri puta do sada. Danas 21 decembra 2019 godine objavljujem da sam eto naumio privesti kraju svoje pisanije....A život ide dalje.... Dvadeset i sedam godina svoje traume i životne drame držao sam u sebi. Knjigu sa radnim naslovom SAČUVANO OD ZABORAVA počeo sam pisati (veći dio) prije nepuna tri mjeseca.Tu sam objavio i priče Kevljanski previdovi i još mnoge druge . Gotovo sve moje priče sam odmah objavljivao na mojoj FaceBook stranici gdje možete i pogledati  . Želio sam da što prije dođu do vas, bez ikakvih kalkulacija. Što se priprema oko štampanja tiče, tu sam već učinio konkretne korake. Do proljeća naredne godine knjiga bi trebala ugledati svjetlo dana.... Mnogi od mojih prijatelja poželjeli su da budu sponzori. Prihvatio sam i unapred se zahvaljujem svima koji žele na ovaj način potpomoći štampanje ove moje knjige. Svoje priloge možete uplatiti na ----- --------------PAY PAL Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  - ---------- Račun nisam mogao otvoriti na svoje ime iz opravdanih razloga. Naslov knjige SAČUVANO OD ZABORAVA nije konačan. Želio bih čuti i vaše mišljenje.

Konto na koji možete poslati tojest donirati novćanu pomoć i na taj način postati sponzori za Šerifovu buduću knjigu ako Bog da jer pisanje objavljivanje i štampanje knjige je jako skupo , Hvala unapred 

HANDELSBANKEN
Konto nr: 6641 - 720332338
IBAN - SE97 6000 0000 0007 2033 2338
BIC/SWIFT HANDSESS
Vlasnik konta:
Velic Meho
Törnrosgatan 77
55457 Jönköping
Sweden
Meho je moj sin. Ja nisam mogao objaviti račun na svoje ime jer živim od socijalnih primanja.
Neki su tražili i Swish u Švedskoj na koji mogu lako donirati svoju donaciju za buduću knjigu.

Pa evo: SWISH 0739836315

PayPal: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Vaš Šerif Velić

By. Suvad Kevac

IMG 1124

IMG 1126

IMG 1125

IMG 1153

IMG 1160 


Comments powered by CComment