Top Panel

Subota, 10 20th

Last updatePet, 12 Okt 2018 9pm

 • Registruj se
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Završena akcija Asfaltiranje puta kroz Hadžiće, put asfaltiran

H1

Nakon tri mjeseca, a prije planiranog roka završena je akcija "Asfaltiranje puta kroz džemat Hadžići". Put je asfaltiran u dužini koja je već planirana, do kuće od Zumre Klipić, oko 900 metara i širine 3 metra (pored džamije 8 metara širine).


Jučer su džematlije bili izuzetno sretni i kako rekoše, najzad ćemo moći sjesti u dvorište, a da nas prašina, kad prođe neko auto, ne guši. Bilo je muzike i pjesme.

H2

H3

H4

Svi sretni zadovoljni, a članovi organizacionog odbora posebno sretni i ponosni na ovaj veliki uspjeh.

H5

Zahvaljuju se svim mještanima koji su ih podržavali i svojim donacijama pomogli da akcija uspije. Posebno veliko HVALA raji koji nisu iz ovog džemata, ima ih dosta, a pomogli su da kroz ovaj džemat prođe asfalt.

H6
Ovdje nije bilo pomoći od gradske i bilo koje druge vlasti. Sami sakupili donacije, tražili najpovoljnijeg izvodžaća i sve ostalo što ide uz ovaj veliki projekat.

H7
Zijad Hadžić koji je najviše hodao, razgovarao sa rajom, molio, ubjeđivao o potrebama ovog džemata, nije mogao da priča. Dok pokušavam da razgovaram sa njim o ovom projektu, on skriva pogled i kaže da pitam komšije, a on od sreće ni pričati ne može.

H9
Na kraju, ispred odbora, još jedno veliko hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj projekat uspješno završi.

H10

H11

H12

H14

H13

Veliko Hvala www.kozarac,eu  Nijaz-Caja Huremović

poziv

Kontakt

 • Add:Kevljani bb, Kozarac, Prijedor, BiH
 • Tel: (+46) 707 23 00 89

kevljani.eu tim

Suvad Kevac - Vlasnik / Administrator

Ermin Pervanic - Administrator

Šiško Jakupovic - mali od palube

Senad Hadzic - izvještać Hadžići

Enes Jakupovic -  izvještać Jakupovici

Edis Velic  - izvještać Kevljani