Top Panel

Utorak, 10 16th

Last updatePet, 12 Okt 2018 9pm

 • Registruj se
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Riješen slučaj dvostrukog ubistva u Trnopolju

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor je potvrđeno da je riješen slučaj dvostrukog ubistva u Prijedoru, odnosno otkriven ubica Muharema Balića i Almira Redžića.

Kako “Avaz” saznaje Zikrija Krkić (41) iz Trnopolja osumnjičen je za ubistvo Balića i Redžića. Krkić prema priči mještana priprada vehabijskom pokretu i navodno je bio u sukobu s Almirom Redžićem.

Osumnjičeni Krkić prevezen je nešto iza 18 sati kombi vozilom u pratnji specijalne policije iz Prijedora u Banja Luku, gdje je u 19 sati predat tužilaštvu.

Na vanrednoj press konferenciji, koja je počela u 19.15 sati, novinarima se obratio Radomir Dukić, načelnik krim policije CJB Prijedor.

Dukić je potvrdio, navodeći inicijale osumnjičenog, da je policijska istraga još u toku i da “predmeti i pronađeni materijalni dolakazi upućuju na to da je K.Z. osumnjičen za dvostruko ubistvo u Trnopolju”.

Ostala trojica osumnjičenih koja su sinoć uhapšena u Trnopolju puštena su na slobodu, ali je Dukić rekao da se istraga u ovom slučaju nastavlja i da će najvjerovatnije biti još saslušanja.

On je i ovom prilikom isključio koristoljublje te nacionalnu ili vjersku mržnju kao motiv ubistva, rekavši da je prema njihovim saznanjima motiv ubistva osveta. O kakvoj osveti se radi Dukić nije želio govoriti zbog daljnje istrage osim što saznajemo da je osumnjičeni za ubistvo bio ranije u sukobu sa ubijenim Almirom Redžićem.

Inače, policija je na ovom slučaju radila skoro 70 sati neprekidno, i kako je naveo Dukić, pod velikim pritiskom i tenzijama pojedinaca koji su istragu, da li namjerno ili slučajno, pokušali odvesti u pogrešnom smjeru.

Podsjetimo, policija je sinoć oko 19.00 sati uhapsila četiri lica u Trnopolju, kod Prijedora, koja su saslušana u vezi s ubistvom 62-godišnjeg Muharema Balića i 48-godišnjeg Almira Redžića koji su ubijeni u ponedjeljak oko 23 sata u objektu “San” u Trnopolju.

Slobode su lišeni K. Z., K. A., T. M. i K. H. Iz CJB Prijedor ranije danas je saopšteno da je na osnovu naredbe Okružnog suda Banja Luka izvršen pretres na više lokacija kojom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina vatrenog naoružanja i municije. Avaz

Hadzici LIVE

Budite sponzor

Zadnji komentar

Kontakt

 • Add:Kevljani bb, Kozarac, Prijedor, BiH
 • Tel: (+46) 707 23 00 89

kevljani.eu tim

Suvad Kevac - Vlasnik / Administrator

Ermin Pervanic - Administrator

Šiško Jakupovic - mali od palube

Senad Hadzic - izvještać Hadžići

Enes Jakupovic -  izvještać Jakupovici

Edis Velic  - izvještać Kevljani