Top Panel

Nedjelja, 08 19th

Last updatePet, 27 Jul 2018 12pm

 • Registruj se
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Tužna vijest i Dženaza Velic Ibrahima Esma

esmaTUŽNA OBAVIJEST. Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naša draga, VELIĆ, Ibrahim,ESMA DANA 20.12.2017. GODINE, PRESELILA NA AHIRET U 69. GODINI ŽIVOTA 1948-2017.

DŽENAZA ĆE SE KLANJATI U PETAK 22.12.2017.GODINE, ISPRED DŽAMIJE KEVLJANI U 13.00, SATI POSLIJE DZUME NAMAZA, A UKOP JE NA MEZARJU KEVLJANI

RAHMETULLA ALEJHI-HA RAHMETEN VASIAH!

 Ozalosceni:Sin , Kcerka , Zet ,unucadi ,komsije te mnogobrojna ostala rodbuna i prijatelji.

Esma Velic

 Šerif Velić  u znak sjećanja na Esmu napisao:

Koja slučajnost!? Kao predosjećaj. Esma, moja komšinica i rodica, prije dva dana skočila u nabujalu "Riku" i utušila se. Ovu sam sliku napravio prije pet šest godina kad joj se kod sina Bene našlo unuče pa otišao da ih malo obiđem. Esma je već godinama slijepa. Mogla je samo naslutiti kad je dan i ništa više. Prije nekoliko godina ja i moja žena Fikreta odveli smo je u Prijedor doktoru specijalisti i dobili nalaz da je slijepa i tako uspjeli od socijalne pomoći izhoditi dodatak za tuđu njegu (40 km.) i to su bila sva njena primanja.

Zna se da su joj mnogi udjeljivali milostinju a kako joj je bilo to zna samo ona. "Rika" je od njene kuće udaljena oko petsto metara. Šta ju je nagnalo da napusti kuću i krene? Dali je imala tu namjeru ili je sve splet nesretnih okolnosti za nas je tajna a istinu je Esma sa sobom u mezar odnijela. Molim dragoga Boga da joj grijehe oprosti i u džennet uvede.

El Fatiha Šerif Velić

esma

Hadzici LIVE

Budite sponzor

Zadnji komentar

Kontakt

 • Add:Kevljani bb, Kozarac, Prijedor, BiH
 • Tel: (+46) 707 23 00 89

kevljani.eu tim

Kevac - Vlasnik / Administrator

Ermin - Administrator

Šiško - mali od palube

Senad - izvještać Hadžići

traži se - izvještać Jakupovici

Edis - izvještać Kevljani