Top Panel

Utorak, 08 21st

Last updatePet, 27 Jul 2018 12pm

 • Registruj se
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Ljudi , pa je li to moguće.....

Preuzeto sa Slobodne Bosne

JUGOSLAVIJO, SVI NA IZBORE: Članovi CIK-a još vjeruju da postoji SR Jugoslavija

piceKonzulatu Srbije u Frankfurtu dostavljena pošiljka adresirana na „Generalni konzulat SR Jugoslavije“, kada su službenici otvorili kovertu, pronašli su veći broj glasačkih listića iz BiH

Iako su se članovi Centralne izborne komisije BiH (CIK) silno trudili da minimiziraju greške u distribuciji glasačkih listića, sve je očiglednije da je za brojne propuste odgovoran netko od njihovih kolega, a ne BH Pošta.

Nakon što je na adrese pojedinih registriranih birača u SAD-u, Kanadi i Švedskoj stiglo i po stotinu glasačkih koverti s ličnim podacima građana, najnoviji skandal je otkriven u Njemačkoj, i to zahvaljujući srbijanskim diplomatama.

Nedavno je, naime, Konzulatu Srbije u Frankfurtu dostavljena pošiljka, adresirana na „Generalni konzulat SR Jugoslavije“ (?), a kada su službenici otvorili kovertu, pronašli su veći broj glasačkih listića, koje je CIK uputio registriranim biračima iz BiH.

Srbijanska je konzulica, uvidjevši o čemu se radi, odmah nazvala svog bosanskog kolegu i uredno mu predala pogrešno adresiranu pošiljku, premda je, zajedno s kolegama, bez ikakve smetnje, mogli popuniti glasačke listiće.

(S.M.)

Hadzici LIVE

Budite sponzor

Zadnji komentar

Kontakt

 • Add:Kevljani bb, Kozarac, Prijedor, BiH
 • Tel: (+46) 707 23 00 89

kevljani.eu tim

Kevac - Vlasnik / Administrator

Ermin - Administrator

Šiško - mali od palube

Senad - izvještać Hadžići

traži se - izvještać Jakupovici

Edis - izvještać Kevljani